Mijn werkwijze

Voorop staat dat het bouwen van een website een samenspel is tussen jou en mij. Jij hebt de kennis van de mensen die je wilt bereiken en wat ja aan hen over wil brengen. 

Voordat ik aan de daadwerkelijke bouw van de website ga beginnen, is het belangrijk een aantal vragen beantwoord te krijgen.

  • Wat is/zijn de doelgroep(en) van uw website?
  • Welke informatie wilt u aan de bezoekers aanbieden?
  • Wat moeten bezoekers kunnen op uw website?

De antwoorden op deze vragen ga ik samen met jou zo helder mogelijk krijgen. Deze informatie levert mij de input waarmee ik een schematische weergave van de opbouw van jouw website kan maken. In deze fase is het belangrijk om te weten of je een bepaalde huisstijl hebt, welke logo's, teksten en afbeeldingen je op je website wilt zetten. Aan de hand daarvan maak ik een ruwe grafische schets van jouw website. Pas wanneer jij tevreden bent met mijn schetsen, ga ik bouwen.

Je krijgt een standaard website van 5 pagina's, waarvan 1 contactpagina, op basis van een standaard sjabloon. Teksten en eventueel foto's worden door jou aangeleverd. Overige wensen (ander sjabloon, lettertype, gastenboek etc.) worden op basis van nacalculatie gerealiseerd. Desgewenst vraag ik voor jou ook een domein aan.

Je kunt ervoor kiezen het onderhoud van je website zelf te doen, je krijgt dan van mij een instructie waarin je leert jouw website up-to-date te houden. Vind je dit lastig of kom je er niet aan toe, dan kan ik het onderhoud van je overnemen.