Voorop staat dat het bouwen van een website een samenspel is tussen u en mij. U heeft de kennis van de mensen die u wilt bereiken en wat u aan hen over wil brengen. 

Voordat ik aan de daadwerkelijke bouw van de website gaan beginnen, is het belangrijk een aantal vragen beantwoord te krijgen.

  • Wat is/zijn de doelgroep(en) van uw website?
  • Welke informatie wilt u aan de bezoekers aanbieden?
  • Wat moeten bezoekers kunnen op uw website?

De antwoorden op deze vragen ga ik samen met u zo helder mogelijk krijgen. Deze informatie levert mij de input waarmee ik een schematische weergave van de opbouw van uw website kan maken. In deze fase is het belangrijk om te weten of u een bepaalde huisstijl heeft, welke logo's, teksten en afbeeldingen u op uw website wilt zetten. Aan de hand daarvan maak ik een ruwe grafische schets van uw website. Pas wanneer u tevreden bent met mijn schetsen, ga ik bouwen.

U krijgt een standaard website van 5 pagina's, waarvan 1 contactpagina, op basis van een standaard sjabloon. Teksten en eventueel foto's worden door u aangeleverd. Overige wensen (ander sjabloon, lettertype, gastenboek etc.) worden op basis van nacalculatie gerealiseerd. Desgewenst vraag ik voor u ook een domein aan.

U kunt ervoor kiezen het onderhoud van uw website zelf te doen, u krijgt dan van mij een instructie waarin u leert uw website up-to-date te houden. Vindt u dit lastig of komt u er niet aan toe, dan kan ik het onderhoud van u overnemen.